ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ | ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: 697 453 2927

Στην «ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ» θα βρείτε τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες εξάλειψης και ελέγχου ποντικιών. Με έμφαση στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας είμαστε μια σταθερή επιλογή για μυοκτονίες, απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αργυρούπολη. Μην αφήσετε μια προσβολή ποντικιών να υπονομεύσει την ακεραιότητα της περιουσίας σας και να βάλει σε κίνδυνο τους αγαπημένους σας από μια επικίνδυνη επιμόλυνση.

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε αυτά τα ενοχλητικά τρωκτικά να τρέχουν γύρω από την οικία ή την επιχείρησή σας; Ένας τεχνικός της ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ θα σας προσφέρει μια δωρεάν ανίχνευση εστιών και θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο σχέδιο που θα ταιριάξει απόλυτα στις ιδιαίτερες συνθήκες της περίπτωσης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν τιμή εκκίνησης τα 25€.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ «ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ»

Μια προσβολή ποντικιών μπορεί να θέσει σε τεράστιο υγειονομικό ρίσκο την κατοικία ή την επιχείρηση σας. Επιπλέον τα ποντίκια μπορεί να προκαλέσουν εκτεταμένες οικοδομικές φθορές και πολύ μεγάλη αναστάτωση. Τα τρωκτικά αν βρουν ιδανικές συνθήκες αναπαράγονται με «ιλιγγιώδης» ρυθμούς γι’ αυτό μην βασίζεστε εντελώς στις λύσεις DIY. Αν εντοπίσατε ίχνη τρωκτικών υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος να καλέσετε τους επαγγελματίες της ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ.

Τα ποντίκια είναι φορείς ασθενειών

Τα τρωκτικά μέσω των ούρων και των περιττωμάτων μπορεί να προκαλέσει πολύ επικίνδυνες ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση, η λεμφοκυτταρική χοριομηνιγγίτιδα (LCMV) και άλλες βακτηριακές λοιμώξεις.

Μπορεί να σας δαγκώσουν

Ένα τρωκτικό σε άμυνα θα κάνει τα πάντα για να δραπετεύσει. Έτσι είναι πολύ πιθανό στην προσπάθεια του να ξεφύγει, να σας δαγκώσει. Το κακό είναι πως μέσω του σάλιου του μεταδίδει πολλές ασθένειες.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

Το ποντίκι προκαλεί σημαντικές φθορές

Το ποντίκι είναι πολύ δραστήριο. Στην προσπάθεια εύρεσης τροφής και νερού μπορεί να προκαλέσει σημαντικές φθορές σε καλωδιώσεις, συνθετικές σωληνώσεις, έπιπλα και ντουλάπια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Σε μια ενδεχόμενη προσβολή τρωκτικών οι εργασίες εξολόθρευσης τους από τον χώρο ονομάζονται μυοκτονίες. Ωστόσο η παρουσία των ποντικιών σημαίνει πως ο χώρος έχει δεχτεί σοβαρή επιμόλυνση και η κατάσταση ενέχει κάποιο υγειονομικό ρίσκο. Οι απολυμάνσεις αμέσως μετά τις μυοκτονίες σε όλα τα σημεία που τα τρωκτικά δραστηριοποιούνται είναι επιβεβλημένη. Με αυτό τον τρόπο θα αφαιρέσουμε κάθε παθογόνο αποτύπωμα στον χώρο ενώ θα σας προτείνουμε πως να θωρακίσετε την κατοικία σας. Επιλέξτε τις εγγυημένες λύσεις της ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ.

Τι θα κοστίσει: Μυοκτονίες | Αργυρούπολη

Το πόσο κοστίζουν οι μυοκτονίες εξαρτάται από κάποιους σημαντικούς παράγοντες. Οι κυριότεροι είναι η έκταση του χώρου που έχει επιμολυνθεί, ο εκτιμώμενος πληθυσμός τρωκτικών, αν είναι εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος, το είδος του τρωκτικού και άλλα. Επιπλέον το μέγεθος της αποικίας που θα αντιμετωπίσουμε θα κρίνει και το πόσες επισκέψεις θα χρειαστείτε από το εξειδικευμένο συνεργείο για έλεγχο και παρακολούθηση.

Στην ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ έχουμε δημιουργήσει ένα εργαλείο που μπορείτε βάσει των χαρακτηριστικών του χώρου σας και των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζετε να μάθετε μια εκτιμώμενη τιμή για να έχετε μια πρώτη εικόνα. Ακολουθήστε το σύνδεσμο και μάθετε περισσότερα.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εξειδικευμένες απολυμάνσεις με ασφάλεια | Αργυρούπολη

Οι μυοκτονίες και οι απολυμάνσεις ποντικιών που σας παρέχουμε εκτελείται μόνο με πιστοποιημένες μεθόδους και σκευάσματα από τον Ε.Ο.Φ. και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι εφαρμογές μας πληρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας ενώ πριν από κάθε εφαρμογή έχετε μια σαφή ενημέρωση όσο αφορά την δική σας ασφάλεια και των κατοικίδιων σας. Οι βασικότερες μέθοδοι που θα χρησιμοποιήσει ο τεχνικός μας στις απολυμάνσεις είναι με υπολειμματικό ψεκασμό και με ψυχρή εκνέφωση για πιο μεγάλους και σύνθετους χώρους.

Η επιλογή των μεθόδων πραγματοποιείται από αδειοδοτημένο για σχετικές εργασίες γεωπόνο της ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ.

Κυριότερα είδη τρωκτικών

Τα τρωκτικά είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ομάδα θηλαστικών και εντοπίζονται σχεδόν σε κάθε περιβάλλον. Ωστόσο τα βασικά τρωκτικά με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι τεχνικοί της ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ είναι:

Οικιακός ποντικός

Ο οικιακός ποντικός είναι το τρωκτικό που ζει πιο κοντά στον άνθρωπο από οποιοδήποτε άλλο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αναπαράγεται πολύ γρήγορα ενώ είναι πολύ εξοικιωμένο με τον άνθρωπο.

Καφέ αρουραίος

Ο καφέ ποντικός στην φύση ζει σε λαγούμια και ανεβαίνει στην επιφάνεια προς εύρεσης τροφής. Στις πόλεις ζει στους υπονόμους και διεισδύει στα σπίτια μέσω της αποχέτευσης.

Μαύρος αρουραίος

Ο μαύρος ποντικός είναι ένα τρωκτικό που θα συναντήσετε σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Το συναντάμε κυρίως σε πλοία και σε λιμάνια. Στο σπίτι σας το πιο πιθανό είναι να φωλιάζει στη σκεπή.

Ερωτήσεις και απαντήσεις | Μυοκτονία

Στόχος μας η πλήρης ικανοποίηση σας


Ο ολοκληρωμένος έλεγχος τρωκτικών που σας παρέχουμε θα κρατήσει τους εισβολείς και τις σκοτούρες μακριά

Μυοκτονία, απολύμανση και απεντόμωση με πιστοποιητικό

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό γεωπόνο όπου υπό την επίβλεψη του πραγματοποιούνται όλες οι εφαρμογές απολύμανσης και μυοκτονίας. Στο τέλος των εργασιών θα σας παραδώσει το πιστοποιητικό για τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσεις που θα διεξάγει. Στο πιστοποιητικό θα αναγράφεται η ημερομηνία της εφαρμογής, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήσαμε, το όνομα του επικεφαλή γεωπόνου και η ημερομηνία του επανελέγχου.

Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΙΑΣ ΣΤΗ GOOGLE

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Λύσεις σε κάθε πιθανό χώρο

Στην ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ μπορούμε να εφαρμόσουμε τις μεθόδους σε κάθε πιθανό χώρο και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Με τα πιο σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και ελέγχου τρωκτικών αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση προσβολής τρωκτικών.

  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ | ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ |  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών

Ο τεχνικός της εταιρείας ΑΙΑΣ έχει την υποδομή και το εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό για να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κατά την επίσκεψη του σε σας.

Εξουδετέρωση εντόμων με πιστοποίηση

Επαγγελματική αντιμετώπιση ιών και μικροβίων

Επαγγελματική υποστήριξη αποχετευτικού δικτύου

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΙΑΣ


697 453 2927