ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ

ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ


ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ (ΕΙΚΟΝΕΣ) | ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ


ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ – Ότι πρέπει να γνωρίζετε: Τα ίχνη από κόπρανα ποντικιών ή αλλιώς «ποντικοκούραδα», είναι το πιο χαρακτηριστικό σημάδι της ύπαρξης τους στον χώρο σας. Ανάλογα την συχνότητα που εντοπίζετε τις ακαθαρσίες τους, ανάλογα την όψη τους και το σημείο στον χώρο, μπορείτε να καταλάβετε πολλά για την προσβολή που αντιμετωπίζετε στην ιδιοκτησία σας.

Η προσβολή από ποντίκια είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες. Δεν πρέπει να αργήσετε να λάβετε δραστικά μέτρα γιατί η επιμόλυνση μπορεί εύκολα να λάβει μεγάλες διαστάσεις. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε πως θα αναγνωρίσετε τα περιττώματα ποντικιού, τι υγειονομικό ρίσκο υπάρχει, που θα τα εντοπίσετε και πως μπορείτε να τα καθαρίσετε μόνοι σας, αξιόπιστα.

Βρίσκετε περιττώματα; Χρήσιμες απαντήσεις


Χρειάζεστε βοήθεια για την αναγνώριση περιττωμάτων; Στείλτε μας φωτογραφία και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας.


  ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ | ΕΙΚΟΝΕΣ

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ


  Τα περιττώματα ποντικιών συνήθως διασκορπίζονται σε όλο το χώρο. Ο εντοπισμός τους είναι σημαντικός, καθώς δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το τι αντιμετωπίζετε και το τι ενέργειες πρέπει να κάνετε.

  Είναι επικίνδυνα για την υγεία τα περιττώματα ποντικιών;

  Αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβληθείτε αν εντοπίσετε ακαθαρσίες ποντικιών ωστόσο μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνα αν έρθουν σε επαφή με ανθρώπους. Διαδίδουν μεγάλο αριθμό ασθενειών παγκοσμίως. Ο κίνδυνος ασθενειών από περιττώματα ποντικιού έχει ερευνηθεί και τεκμηριωθεί καλά σε όλο τον κόσμο. Ας δούμε κάποια προβλήματα υγείας που μπορεί να επιφέρει η επιμόλυνση από κόπρανα και ούρα ποντικιών.

  Χανταϊός

  Ο Χανταϊός είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες που σχετίζεται με τα ποντίκια. Είναι μια ασθένεια του αναπνευστικού που εντοπίζεται στα κόπρανα και στα ούρα των τρωκτικών. Οι άνθρωποι μπορούν να προσβληθούν από αυτή την ασθένεια εισπνέοντας σκόνη που έχει έρθει σε επαφή με τα περιττώματα και τα ούρα.

  Λεμφοκυτταρική χοριομηνιγγίτιδα

  Αυτή η ιογενής μόλυνση μεταδίδεται κυρίως μέσω ποντικών. Μεταδίδεται συνήθως μετά από επαφή ακαθαρσίες και μολυσμένα ούρα. Συχνή κατά τους χειμερινούς μήνες αυτή η μόλυνση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά νευρολογικά προβλήματα στον άνθρωπο.

  Διάφορα παθογόνα βακτήρια

  Μέσω των οργανικών αποβλήτων των ποντικιών ο άνθρωπος μπορεί να κολλήσει μια σειρά από παθογόνα βακτήρια και ιούς όπως η λεπτοσπείρωση και η σαλμονέλα που μπορεί να επιφέρουν μέχρι και θάνατο.

  Πως να απαλλαγείτε από τα περιττώματα ποντικιών


  Για να απαλλαγείτε από τα περιττώματα ποντικιού, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το ποντίκι ή τα ποντίκια που τα προκαλούν. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα περιττώματα, αλλά αν το ποντίκι ή τα ποντίκια είναι ακόμα στον χώρο σας, τότε πιθανότατα θα βρείτε νέα περιττώματα.

  Εάν δεν θέλετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία για την απομάκρυνση των περιττωμάτων το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πω ποτέ δεν τα πιάνετε με γυμνά χέρια. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλα τα βήματα για να μετακινήσετε και να απολυμάνετε τα περιττώματα ποντικιού.

  • Αερίστε τον χώρο όπου βρίσκονται τα περιττώματα για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τον καθαρισμό.
  • Φορέστε γάντια από καουτσούκ, λατέξ ή βινύλιο και προστατευτική μάσκα ή αναπνευστήρα.
  • Ψεκάστε με ένα χλωριούχο απολυμαντικό σπρέι την περιοχή και αφήστε το να μουλιάσει για πέντε λεπτά.
  • Βάλτε τα περιττώματα του ποντικιού και τα αναλώσιμα καθαριστικά σε μια πλαστική σακούλα, σφραγίστε την καλά.
  • Τοποθετήστε τη σφραγισμένη σακούλα σε έναν καλυμμένο κάδο απορριμμάτων και βγάλτε τα σκουπίδια το συντομότερο δυνατό.

  Κόστος εξουδετέρωσης ποντικιών


  Ακολουθήστε τον σύνδεσμο, συμπληρώστε την φόρμα και μάθετε πόσο θα κοστίσει η επαγγελματική εξουδετέρωση ποντικιών που αφορά την δική σας περίπτωση.

  ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙ - ΕΙΚΟΝΕΣ

  Ακαθαρσίες από ποντίκι; Για ποιον άλλον λόγο πρέπει να καθαριστούν άμεσα


  Εκτός από τους προφανείς υγειονομικούς κινδύνους που θα προκύψουν αν εντοπίσετε ακαθαρσίες από ποντίκι, υπάρχει και άλλος ένας πολύ σημαντικός. Τα περιττώματα και τα ούρα των ποντικιών είναι το πιο ισχυρό μέσω επικοινωνίας που έχουν για να επικοινωνούν μεταξύ τους, ιδιαίτερα σε νέα περιβάλλοντα.

  Το πόσο έντονα διακριτή η είναι η οσμή των περιττωμάτων μεταξύ των ποντικιών έχει αποδειχτεί σε έρευνα που συγκρίθηκαν με τα συμβατικά δολώματα. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως τα κόπρανα και τα ούρα των ποντικιών είναι πολλαπλές φορές πιο ελκυστικά για αυτά σε σχέση με τα δολώματα του εμπορίου.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

  Μάθετε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για να ελέγξετε μια προσβολή ποντικιών


  Ακολουθήστε τους συνδέσμους και μάθετε τις σημαντικότερες πληροφορίες πρόληψης και αντιμετώπισης τρωκτικών αναλυτικά, με βίντεο και infographics.

  ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ


  697 453 2927