ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ | 697 453 2927

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ: Η εξάλειψη – έλεγχος των υπαρχόντων ποντικιών και η απολύμανση για ποντίκια είναι τα δύο μέτρα που θα πάρουμε μετά τον εντοπισμό μιας προσβολής τρωκτικών στον χώρο μας. Η απολύμανση από ποντίκια αφορά την πλήρη αποκατάσταση της υγιεινής στην περιοχή, καθώς η παραμονή των τρωκτικών θα την επιμολύνει σημαντικά. Στο μυαλό των περισσότερων όταν λέμε απολυμάνσεις ποντικιών και έλεγχο ποντικιών εννοούμε το ίδιο, ωστόσο τεχνικά τουλάχιστον δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Στην ΑΙΑΣ μπορείτε να έχετε ως και 30% έκπτωση για υπηρεσίες που θα εξαλείψουν εντελώς τα ποντίκια και τη μικροβιολογική επιβάρυνση που θα επιφέρουν στον χώρο σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΤΕ

Η απολύμανση για ποντίκια σε περίπτωση προσβολής είναι μονόδρομος, καθώς τα τρωκτικά είναι φορείς επικίνδυνων ιών και βακτηρίων, κάτι που το γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε τα νούμερα είναι αμείλικτα καθώς από την αυγή του 20ου αιώνα έχουν καταλογιστεί τουλάχιστον 10 εκατομμύρια θάνατοι σε ασθένειες μεταδιδόμενες από ποντίκια. Στα τρωκτικά εμμέσως καταλογίστηκε και η μαύρη πανώλη «Μαύρος θάνατος» κατά τον ύστερο μεσαίωνα στην Ευρώπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 200 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πως μολύνουν τα ποντίκια

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ

Μέσω ούρων και κοπράνων

Τα ποντίκια χρησιμοποιούν τα ούρα τους για τη σήμανση μιας περιοχής. Ωστόσο τα απορρίμματα ποντικιών μπορεί να μολύνουν εκτεταμένα την περιοχή με πολύ επικίνδυνα βακτήρια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ  ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Μέσω παράσιτων που μεταφέρουν

Τα ποντίκια είναι ξενιστές τσιμπουριών και ψύλλων. Τα συγκεκριμένα παράσιτα μεταφέρουν κάποιες πολύ επικίνδυνες ασθένειες και για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

Μέσω δαγκώματος

Τα ποντίκια λίγο πολύ μπορεί να δαγκώσουν τα πάντα. Από τροφές, διάφορα υλικά ως και το χέρι σας. Το σάλιο τους περιέχει πολύ βλαβερά βακτήρια άμεσα μεταδιδόμενα.

Ποια μικρόβια και ιοί μεταφέρονται από τα ποντίκια και τους αρουραίους

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Μετά από μια εκτεταμένη προσβολή τρωκτικών πρέπει να εξεταστεί από κάποιο έμπειρο μάτι όλη η περιοχή που έχει επιμολυνθεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλές φορές δεν θα απολυμάνουμε σωστά ή καθόλου σημεία που ίσως δεν φανταζόμαστε πως έχουν μολυνθεί επειδή δεν υπάρχει κάποιο εμφανές σημάδι.

Επιπλέον πολλές φορές δεν θα παρατηρήσουμε εστίες με υλικά από φωλιές και από τη δραστηριότητα ποντικιών που παραμένουν κρυφά αλλά μπορεί να μολύνουν άλλα παράσιτα ή κάποιο κατοικίδιο.

Εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως υπάρχει η πιθανότητα μια λάθος πρακτική που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την απολύμανση ποντικιών να μολύνει περισσότερο τον χώρο αντί να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός στην απολύμανση γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις συνήθειες του κάθε τρωκτικού. Έτσι μπορεί να εντοπίσει όλα τα σημεία προσβολής και να πραγματοποιήσει απολύμανση για ποντίκια με τα πιο αξιόπιστα μέσα για να επαναφέρει σε συνθήκες υγιεινής και το τελευταίο εκατοστό της μολυσμένης επιφάνειας.

Απολυμάνσεις ποντικιών με πιστοποιητικό

Οι απολυμάνσεις ποντικιών με πιστοποιητικό είναι ότι πιο έγκυρο μπορείτε να κάνετε αν αντιμετωπίσετε προσβολή στον ιδιωτικό σας χώρο ή την επιχείρηση σας. Το πιστοποιητικό αναφέρει τον υπεύθυνο γεωπόνο, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήσαμε και την έκταση που εφαρμόσαμε απολύμανση για τρωκτικά. Με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό είσαστε καλυμμένοι για οποιονδήποτε σχετικό υγειονομικό έλεγχο.

Πως να κάνω μόνος/η μου την απολύμανση για ποντίκια

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε όλη τη διαδικασία για να πραγματοποιήσετε μια ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση για ποντίκια, μετά από μια προσβολή. Θα σας τονίσουμε όλες τις «παγίδες» και τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις τρωκτικών σε κάθε χώρο

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Τρόποι απολύμανσης

Στην ΑΙΑΣ ο ειδικός γεωπόνος μας μπορεί να επιλέξει την πιο κατάλληλη μέθοδο απολύμανσης από ποντίκια, ανάλογα τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον ΕΟΦ ενώ είναι εντελώς άοσμα.

Οι επαγγελματικές απολυμαντικές λύσεις που σας παρέχουμε έχουν 99,9% αποτελεσματικότητα.

Με υπολειμματικό ψεκασμό

Απολύμανση ποντικιών με υπολειμματικό ψεκασμό

Με νεφελοψεκασμό (fogging)

Απολύμανση για ποντίκια με νεφελοψεκασμό

Ο εκνεφωτήρας (fogger) διασπάει το απολυμαντικό σκεύασμα σε ένα ψυχρό σύννεφο από πολλά μικροσταγονίδια που «αγκαλιάζουν» ακόμη και τις πιο δύσκολες – κρυμμένες επιφάνειες. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για μεγάλους χώρους με περισσότερες επιφάνειες κοινής χρήσεως (π.χ. τουαλέτες) αλλά χρησιμοποιείται και για απολυμάνσεις κατοικιών, αποθηκών κλπ..

697 453 2927