Υπηρεσίες  στα δυτικά προάστια

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – 211 401 0158


Στην εταιρεία ΑΙΑΣ εξυπηρετούμε όλη την ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων με εξειδικευμένες εφαρμογές εξάλειψης και απολύμανσης τρωκτικών. Τα τρωκτικά είναι ευκαιριακοί τροφοσυλλέκτες και θα κάνουν στην κυριολεξία άνω κάτω την ιδιοκτησία σας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να δημιουργήσει ένα πλήρες εξατομικευμένο σχέδιο για την εξουδετέρωση των ποντικιών αλλά και των παθογόνων ιών και βακτηρίων που άφησαν πίσω τους. Οι τιμές υπηρεσιών ξεκινούν από τα 25€.

Απολυμάνσεις στα δυτικά προάστια

Ασφαλείς υπηρεσίες | Δυτικά προάστια


Στην ΑΙΑΣ χρησιμοποιούμε μόνο φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο μεθόδους. Τα σκευάσματα και οι τεχνικές μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Κατά την επίσκεψη του ο επαγγελματίας τεχνικός θα εξουδετερώσει τους αριθμούς τρωκτικών και θα σας υποδείξει όλες τις εισόδους που εισχωρούν στην ιδιοκτησία σας. Οι εφαρμογές μας είναι άοσμες ενώ δεν υπάρχει καμία απαίτηση που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα κατά την επίσκεψη μας.

Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας ο εξειδικευμένος γεωπόνος μπορεί να σας παραχωρήσει εγκεκριμένο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό που παρέχουμε εκτός από το κύρος που θα προσδώσει στην επιχείρηση σας είναι χρήσιμο για κάθε τύπου κρατικό έλεγχο υγειονομικού τύπου.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


Περιστέρι
Πετρούπολη
Καματερό
Άγιοι Ανάργυροι
Νέα Χαλκηδόνα
Ίλιον
Αγία Βαρβάρα
Άνω Λιόσια
Αιγάλεω
Χαϊδάρι
Μεταμόρφωση
ΜΑΓΟΥΛΑ
ΑΧΑΡΝΕΣ
Μπουρνάζι
Φυλή

Πατήστε το παρακάτω κουμπί και μάθετε πόσο θα κοστίσει η δική σας περίπτωση.

697 453 2927